Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, idei de stocare inteligente, loc generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare. A fost proiectat pentru a-ți ușura viaţa cu funcţii convenabile și accesibilitate crescută.

Putere
193 CP

Viteză maximă
200 Km/h

Consum mixt
8.7 L/100km

Portbagaj
561 l

Siguranță la superlativ

Sistemul revolutionar Honda SENSING este unul dintre cele mai avansate ansambluri de tehnologii de siguranţă disponibile în industrie. Rolul său este de a detecta pericole ce ar putea fi trecute cu vederea în timpul deplasării.

 

Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatabile printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.

 

Performanță dinamică

Motorul pe benzină 1.5 VTEC TURBO asigură echilibrul perfect între performanţă și eficienţă. Acesta este cuplat unei transmisii automate tip CVT și dezvoltă 193 CP.

 

Autoklass își rezervă dreptul de a modifica prezenta listă de prețuri ca urmare a unor erori, modificări structurale sau în urma unor comunicări din partea producătorului, fără nicio informare prealabilă. Aceste specificații nu se referă la niciun produs, în mod particular, care este furnizat sau oferit spre vânzare. Producătorul îşi rezervă dreptul de a modifica detaliile, inclusiv prețul și culorile modelelor, cu sau fără notificare prealabilă, la momentul pe care el îl consideră potrivit. Pot fi incluse modificări majore sau minore. Prezentul material nu va constitui în nicio situație, indiferent care va fi aceasta, o ofertă a Societății. Toate vânzările sunt efectuate prin dealer în conformitate cu condițiile de vânzare şi de garanție oferite de către reprezentant, copii ale acestor condiții putând fi obținute la cerere. Clienții sunt întotdeauna sfătuiți să discute specificațiile cu reprezentantul dealerului, în special dacă materialele prezentate influențează decizia de a cumpăra unul dintre modelele Honda.